• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Kickup Snus

Kickup är ett unikt nikotinfritt snus med flertalet goda ämnen och vitaminer, de som snusar kickup är oftast konsumenter som är hälsomedvetna och föredrar en prilla som ger energi.
Kickup Real White Soft Mint Slim Kickup Real White Soft Mint Slim KickUp (11) Läs mer Kickup Real White Soft Mint Slim är den nya sortens snus-substitut! Det innehåller varken tobak eller nikotin. De helvita påsarna är fyllda med cellulosa, mineraler, vitaminer, guarana och ginseng. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Original Kickup Original KickUp (5) Läs mer Kickup Original är den nya sortens snus-substitut! Det innehåller varken tobak eller nikotin! Portionspåsarna är fyllda med svart te, mineraler, vitaminer, guarana och ginseng. 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Strong Kickup Strong KickUp (9) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Real White Original Kickup Real White Original KickUp (1) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Kickup Soft Mint Kickup Soft Mint KickUp (2) Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Blir man pigg av Kickup snus?

Kickup är som sagt ett nikotinfritt snus med vitaminer och över 20 aktiva ämnen, trots detta är åldersgränsen 18 år och Kickup prillor har grundsmaken av bergamott. Kickup prillorna består alltså av en bas av svart te och bergamott utöver detta finns även toner av lakrits och solmogna frukter, prillorna kommer med aktiva ämnen från ginseng och guarana.


Vad finns i Kickup snus?

Kickup är ett energisnus rikt på vitaminer och mineraler, i Kickup snuset hittar du bland annat C vitamin, B Vitamin och magnesium. För att ge prillorna sötma så används xylitol vilket är bra för munhälsa. Kickup innehåller varken tobak eller nikotin men smaken av prillorna ger trots detta en skön känsla av tobak. Kickup innehåller koffein från guarana och växtextrakt från Bio X20.


Vad kännetecknar Kickup snus?

Kickup Orginal har en helvit ren design som visar att du köper en produkt som varken innehåller tobak eller nikotin. Det går självklart att köpa både enstaka dosor och stockar i 10 pack. Kickup snus är konkurrenskraftigt prissatt i jämförelse med andra företag som producerar liknande snusprodukter.


Vad har Kickup snus för smak?

Kickup snus kommer i flera smaker. Utöver Kickup Original finns Kickup Real White, Kickup Soft Mint, och även Kickup Strong. Testa flera för att hitta din favorit men tänk på att för mycket koffein bör undvikas när du är gravid och vid amning.