• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Kickup Real White Original

Kickup Real White Original

Kickup Real White Original är den nya sortens snus-substitut! Det innehåller varken tobak eller nikotin! De helvita påsarna är fyllda med cellulosa, mineraler, vitaminer, guarana och ginseng.
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
319,90 kr
-
+

Detaljerad information om Kickup Real White Original

Kickup Real White Original har en smak som påminner om traditionellt snus, med komponenter av bergamott och lakrits. Du kan även förnimma en viss sötma från Xylitol bland smakerna. Xylitol bidrar till ökad tandhälsa. Innehållet av antioxidanter skyddar i viss mån kroppens celler. Liksom andra White-produkter har Kickup Real White Original en dröjande och varaktig frisättning av smak. Du som vill vara utan både tobak och nikotin, men saknar känslan av en prilla kan testa denna kick! British American Tobacco tillverkar Kickup Real White Original. Socialstyrelsen avråder från användning under graviditet och amning. Produkten innehåller ginseng!

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp nikotinfritt snus
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 20 g
Format normal
Producent BAT
(1) recensioner
Recensioner för Kickup Real White Original

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Super

Magnus, 6 mars 2018

Jättegod tobaksfri snus