• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Kickup Original

Kickup Original

Kickup Original är den nya sortens snus-substitut! Det innehåller varken tobak eller nikotin! Portionspåsarna är fyllda med svart te, mineraler, vitaminer, guarana och ginseng.
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
319,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Kickup Original

Kickup Original har en smak som påminner om traditionellt snus, med komponenter av bergamott och lakrits. Du kan även förnimma solmogna frukter bland smakerna. Innehållet av antioxidanter skyddar i viss mån kroppens celler. Du som vill vara utan både tobak och nikotin, men saknar känslan av en prilla kan testa denna kick! British American Tobacco Sweden AB tillverkar Kickup Original.  Socialstyrelsen avråder från användning under graviditet och amning. Produkten innehåller ginseng!

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke KickUp
Produkttyp nikotinfritt snus
Vikt 0.3965
Nikotinstyrka nikotinfri
Nikotinhalt 0 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 20 g
Format normal
Producent BAT