• Fri frakt på köp över 750kr
  • Störst sortiment online

NOR snus

NOR är tobaksfria portioner som består av en bas med växtfiber. Därefter blir nikotin och smakämnen tillsatta.

Nikotinpåsarna från NOR har flera olika smaker. Den norska snusfabriken, vitt snus producerat i Norge

NOR No.8 Jomfruland Slim NOR No.8 Jomfruland Slim NOR Läs mer NOR No.8 Jomfruland SE har inspirerats av drinken Piña Cola med smak av kokos och ananas. Påsarna är mjuka och fuktiga. Den Norske Snusfabrikken AS tillverkar NOR No.8 Jomfruland Piña Colada SE 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
NOR No.1 Falketind Slim Extra Strong NOR No.1 Falketind Slim Extra Strong NOR Läs mer NOR No.1 Falketind SE har en blandning av pepparmynta, mentol, mint. Påsarna är mjuka och fuktiga. Den Norske Snusfabrikken AS tillverkar NOR No.1 Falketind SE 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
NOR No.3 Galdhøpiggen Slim NOR No.3 Galdhøpiggen Slim NOR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
NOR No.4 Hardanger Slim NOR No.4 Hardanger Slim NOR Läs mer 319,90 kr (31,99 kr/st) Köp
Just nu visas 5 av 5 produkter

Smaker och styrkor

NOR har nikotinpåsar i flera olika smaker. I sortimentet finns bland annat mint och pepparmynta, jordgubbe och äpple men också starkare alternativ med toner av chili. Nikotinstyrkan varierar dessutom på påsarna från 8 mg/g nikotin uppemot 20 mg/g.

- No.1 Falketind Slim Extra Strong

No.3 Galdhøpiggen Slim

- No.4 Hardanger Slim

No.7 Saltstraumen Slim

- No.8 Jomfruland Slim


Format och Passform

Portionerna från NOR kommer i ett mjukt och slimmat format vilket ger en bekväm passform under läppen. Den är fuktig på utsidan men torr på insidan vilket gör att påsen rinner mindre, och smaken sitter i under en längre tid.


Information om NOR

Nikotinpåsen från NOR är en produkt av Den Norske Snusfabrikken och tillverkas i Norge. Bolaget har flera olika alternativ i sitt sortiment men vad som är genomgående hos NOR är att de endast har vita nikotinprodukter som är fria från tobak.