• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter

Oliver Twist

Portionsbitar/tuggtobak från Oliver Twist produceras av House of Oliver Twist A/S som är en del av den svenska snusproducenten Swedish Match.
Företaget har funnits i över 200 år och en ask från anrika Oliver Twist innehåller ungefär 30 unikt utformade portioner av handrullad tobak.

Tobaksblandningen används precis som vanligt portionssnus och om man önskar mer smak eller nikotin så kan man tugga lite lätt på portionsbiten.

Oliver Twist Tropical/7 G Oliver Twist Tropical/7 G Oliver Twist Läs mer Oliver Twist Tropical är en portionsbit av tobak med smak av tropisk frukt.Oliver Twist Tropical Portionsbit av tobak med smak av tropisk frukt. Tuggtobaken kommer i små pastiller som läggs i mellan kinden och käken. Vill du få fram smaken något går det bra att tugga försiktigt på pastillen, men den skall inte användas som ett tuggummi.Varje förpackning av Oliver Twist innehåller 7g tobak, motsvarande 30 små bitar/pastiller. Tuggtobak är spunnen tobak. 49,90 kr   Köp
Oliver Twist Original/7 G Oliver Twist Original/7 G Oliver Twist Läs mer Oliver Twist Original är en portionsbit av tobak med en kryddig smak.Oliver Twist Original är portionsbitar av  tobak med en kryddig smak och en hint av anis. Tuggtobaken kommer i små pastiller som läggs mellan kinden och käken. Vill du få fram smaken något går det bra att tugga försiktigt på pastillen, men den skall inte användas som ett tuggummi.Varje förpackning av Oliver Twist innehåller 7g tobak, motsvarande 30 små bitar/pastiller. Tuggtobak är spunnen tobak. 49,90 kr   Köp
Just nu visas 2 av 2 produkter