• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
XR General Slim White
XR General Slim White
XR General Slim White
XR General Slim White
XR General Slim White

XR General Slim White

XR General Slim White har en distinkt ljus tobaks-ton med en komponent av bergamott och citrus också lite te bland smakerna. Slim Portion är smalare än en vanlig Original-prilla. White Portion betyder att det är torr påse med fuktigt innehåll för en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin med lägre risk för rinn. Swedish Match tillverkar XR General Slim White.
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (31,99 kr/st) 319,90 kr
  • 30-pack (31,16 kr/st) 934,90 kr
319,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om XR General Slim White

XR General Slim White är ett portionssnus med en ljus och kryddig tobakssmak, kompletterad av inslag av citrus, bergamott och en antydan av te. Detta snus kommer i ett slim-format, vilket erbjuder en optimerad passform under läppen och diskret användning.

Ytan på prillorna är torr med ett fuktigt innehåll, vilket säkerställer låg rinnighet och en långvarig smakrelease. XR General Slim White är ett white portion-snus med normal styrka. Nikotinhalten är 0,9% och 7 mg nikotin per portion. Varje dosa innehåller 20 prillor, med en total nettovikt på 16 gram och en vikt per portion på 0,8 gram. Denna produkt innehåller nikotin, ett beroendeframkallande ämne, och är ej lämplig för personer under 18 år.

Ingredienserna i detta snus inkluderar tobak (innehåller nikotin), vatten, salt, växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E 1520), surhetsreglerande medel (E 500) och aromer. XR General Slim White ger en tobaksnära smakupplevelse i kombination med citrus- och frukttoner, samtidigt som slim-formatet erbjuder en bekväm och diskret prilla.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XR
Produkttyp white portion
Vikt 0.338
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8,5 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,8 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 16 g
Format slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,8 g
Lanseringsdatum 2015-04-02
Ingredienser Tobak, vatten, salt, växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E1520), surhetsreglerande medel (E500), aromer
Producent Swedish Match