• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Snusarom Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus i är en flytande arom avsedd för att smaksätta hemmagjort snus en citrusarom. Detta är en produkt som inte innehåller niktoin eller tobak.

36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Snusarom Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus produceras av Coobra, avsedd för att tillföra en smak av citrus till hemmatillverkat snus. Aromen är i flytande och innehåller varken tobak eller nikotin. Snusarom Coobra Citrus, och aromer i allmänhet, möjliggör för tillverkaren att anpassa smaken av sitt hemgjorda snus.

Detaljerad information om Snusarom Coobra Citrus:

  • Smak: Citrus
  • Aromaformat: Flytande
  • Tillverkare: Coobra

Smakprofil för Snusarom Coobra Citrus

Snusarom Coobra Citrus är en flytande arom från Coobra. Produkten innehåller varken nikotin eller tobak utan är avsedd för att smaksätta hemmagjorda snussatser.

Information om Coobra

Coobra är ett svenskt varumärke som levererar aromer för hemgjord snustillverkning. Företaget tillhandahåller flera smakalternativ, inklusive citrus, som möjliggör för användaren att anpassa snus efter tycke och smak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Coobra
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak citrus
Lanseringsdatum 2013-10-22
Producent Coobra
(0)
Recensioner för Snusarom Coobra Citrus

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Nice

Affe, 1 december 2018

Luktar och smakar verkligen citron

Frisk smak

Anders, 27 september 2017

Blandar den med andra aromer