• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Prillan Snuskrydda SaltlakritsOBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.Med Snuskrydda Saltlakrits från Prillan får du ett snus med saltlakritssmak.  Går att använda till alla våra snussatser.Följ instruktionerna som medföljer snussatspaketet.

36,00 kr
-
+

Detaljerad information om Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Snuskrydda Prillan Saltlakrits är ett aromatiskt tillskott producerat av Prillan. Denna flytande arom har en verifierbar profil av saltlakrits. Aromen är utformad för att addera en extra smakdimension till användarens tobaksprodukter.

Djupgående information om Snuskrydda Prillan Saltlakrits

  • Kategori: Aroma
  • Smaksegment: Salt, Lakrits
  • Tillverkare: Prillan

Format: Flytande

Smak & Styrka i Snuskrydda Prillan Saltlakrits

En fördelaktig aspekt av Snuskrydda Prillan Saltlakrits är dess kombination av smak av saltlakrits. Det är avsett för användare som föredrar detta smakattribut i deras tobaksprodukter. Observera att styrkan i detta smakämne inte är tillämplig.

Mer om Prillan

Prillan är ett etablerat märke som producerar tobak och aromer. Deras produkter, inklusive Snuskrydda Prillan Saltlakrits, är baserade på många års kunskap och moderna tillverkningstekniker. Prillan strävar efter att tillhandahålla ett sortiment av produkter med mängder av olika smaker.

Förbättra din tobaksupplevelse med Snuskrydda Prillan Saltlakrits. Denna arom är kompatibel med olika sorter av snus och tillåter användare att skapa sina egen personliga kombinationer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 20 ml
Producent Prillan