• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Prillan Snuskrydda SaltlakritsOBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.Med Snuskrydda Saltlakrits från Prillan får du ett snus med saltlakritssmak.  Går att använda till alla våra snussatser.Följ instruktionerna som medföljer snussatspaketet.

36,00 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Snuskrydda Prillan Saltlakrits är ett aromatiskt tillskott producerat av Prillan. Denna flytande arom har en verifierbar profil av saltlakrits. Aromen är utformad för att addera en extra smakdimension till användarens tobaksprodukter.

Djupgående information om Snuskrydda Prillan Saltlakrits

  • Kategori: Aroma
  • Smaksegment: Salt, Lakrits
  • Tillverkare: Prillan

Format: Flytande

Smak & Styrka i Snuskrydda Prillan Saltlakrits

En fördelaktig aspekt av Snuskrydda Prillan Saltlakrits är dess kombination av smak av saltlakrits. Det är avsett för användare som föredrar detta smakattribut i deras tobaksprodukter. Observera att styrkan i detta smakämne inte är tillämplig.

Mer om Prillan

Prillan är ett etablerat märke som producerar tobak och aromer. Deras produkter, inklusive Snuskrydda Prillan Saltlakrits, är baserade på många års kunskap och moderna tillverkningstekniker. Prillan strävar efter att tillhandahålla ett sortiment av produkter med mängder av olika smaker.

Förbättra din tobaksupplevelse med Snuskrydda Prillan Saltlakrits. Denna arom är kompatibel med olika sorter av snus och tillåter användare att skapa sina egen personliga kombinationer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak lakrits
Innehåll/förpackning 20 ml
Lanseringsdatum 2019-01-18
Producent Prillan
(15) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Prillan Saltlakrits

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Snuskrydda

Torbjörn söderström, 15 februari 2019

Bra och drygt räcker till flera lådor

Perfekt

Ingemar, 9 januari 2019

Super som smakförstärkare

Lakrits

Affe, 25 december 2018

En god krydda

Tom flaska

Sandra, 2 december 2018

Vid leverans av div göra eget snus-prylar så hade jag en flaska av denna med. Flaskan va dock tom när jag öppnade den. Luktade gott dock. Återkommer med recension när jag fått en ny :)

Höjning

Thomas Book, 30 oktober 2018

Höjer sältan och lakritssmaken

Visa fler omdömen