• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Super Dry lakrits Arom

Super Dry Lakrits Arom

Swedsnus Super Dry Lakrits Arom har en lakritsarom med tydliga toner av rök som ger långvarig smak. Flaskan räcker till mellan 1 – 2 påsar Super Dry Portionssnus, beroende på hur mycket smak man vill ha på sin prilla.
39,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Super Dry Lakrits Arom

Rekommenderad mängd arom är ca en halv flaska Super Dry Lakrits Arom till en hel påse Super Dry Portionssnus. OBS! Omskakas väl innan användning. Kyla kan ibland göra att Lakritsaromen stelnar. Spola eller bada i så fall flaskan i lite varmt vatten för att lösa upp innehållet. Swedsnus Super Dry aromer är anpassade och avvägda för Swedsnus Super Dry prillor. Antingen som de är, eller i kombination med varandra för att variera smaker efter eget tycke. Öppnad flaska kan sparas.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak lakrits
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2021-08-26
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Super Dry Lakrits Arom

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.