• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Swedsnus Expressarom Lakrits
Swedsnus Expressarom Lakrits
Swedsnus Expressarom Lakrits
Swedsnus Expressarom Lakrits
Swedsnus Expressarom Lakrits

Swedsnus Expressarom Lakrits

Swedsnus Expressarom Lakrits är en aromtillsats smaksatt med naturlig anisfröolja, för en djup och långvarig smak av Lakrits, med en välavvägd spets av tillhörande sälta och en underliggande ton av mjuk rökighet. Räcker till ca 40 dosor. Swedsnus Expressaromer är anpassade för Swedsnus Express Lössnus. De kan med fördel användas till samtliga av våra snussatser, antingen som de är eller i kombination med varandra för att variera smak efter eget tycke. För Swedsnus Express 20 Dosor Lössnus rekommenderas att man blandar 0,5 dl Expressarom med omkring 3,5 – 4 dl vatten. Öppnad flaska kan sparas.

49,90 kr
-
+

Information om Swedsnus Expressarom Lakrits

Swedsnus Expressarom Lakrits är ett föremål som producenten Swedsnus har tillverkat. Denna föremål innehåller en aroma av lakrits och presenteras som en vätska. Det handlar om en aromprodukt som varken inkluderar tobak eller nikotin. Produktens styrkedefinition är inte relevant.

Specifik Information om Swedsnus Expressarom Lakrits

  • Kategori: Aroma
  • Aromsegment: Lakrits
  • Producent: Swedsnus

Format: Vätska

Swedsnus Expressarom Lakrits är en aromprodukt som presenteras som en vätska.

Aroma & Styrka i Swedsnus Expressarom Lakrits

Swedsnus Expressarom Lakrits är en aromprodukt med en lakritsaroma. Produkten presenteras som en vätska och dess styrkeklassifikation är inte relevant. Nikotinhalten och nikotin per portion är inte tillhandahållna för denna produkt.

Mer Information om Swedsnus

Swedsnus är en noterad producent av aromprodukter och erbjuder en omfattande mängd aromatiska valmöjligheter för att möta olika preferenser. Swedsnus Expressarom Lakrits är en del av denna breda samling.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak lakrits
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2020-05-24
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Swedsnus Expressarom Lakrits

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.