• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Swedsnus Expressarom Original
Swedsnus Expressarom Original
Swedsnus Expressarom Original
Swedsnus Expressarom Original
Swedsnus Expressarom Original

Swedsnus Expressarom Original

Swedsnus Expressarom Original ingår är en flytande smaksättare för dig som gör dit eget snus. Denna arom, från Swedsnus, har toner av bergamot och ros.

49,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Swedsnus Expressarom Original

Swedsnus Expressarom Original är klassiskt smaksatt med naturlig Ros, citrustoner från Bergamott och balanserad med en mild rökighet. En traditionell kundfavorit som räcker till ca 40 dosor. Swedsnus Expressaromer är anpassade för Swedsnus Express Lössnus. De kan med fördel användas till samtliga av våra snussatser, antingen  som de är eller i kombination med varandra för att variera smak efter eget tycke.För Swedsnus Express 20 Dosor Lössnus rekommenderas att man blandar 0,5 dl Expressarom med omkring 3,5 – 4 dl vatten. Öppnad flaska kan sparas. 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak traditionell
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2020-05-24
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Swedsnus Expressarom Original

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.