• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Super Dry Bergamott Arom

Super Dry Bergamott Arom

Swedsnus Super Dry Bergamott Arom är en smaksättare till göra-eget-snus med citrustoner från bergamott. Produkten är tillverkad i Sverige och innehåller i sig varken nikotin eller tobak.

39,90 kr
-
+

Snus hem till dörren Trygg betalning & snabb leverans Utmärkta omdömen av 5000+ kunder

Information om Super Dry Bergamott Arom

Super Dry Bergamott Arom från Swedsnus är en produkt avsedd för smaksättning av ditt egentillverkade snus och snussatser. Aromen är en flytande tillsatts till dit snus som i sig saknar både tobak och nikotin. Super Dry Bergamott Arom är en del av Swedsnus Snusarom Super Dry-serien, tillverkad i Sverige.

Detaljerad information om Super Dry Bergamott Arom:

  • Smak: Bergamott
  • Format: Flytande arom i flaska
  • Tillverkare: Swedsnus

Om Swedsnus

Swedsnus är ett företag som producerar snusprodukter och DIY-kit, grundat 2011 i Sverige. Företaget har positionerat sig på marknaden genom att kombinera traditionella produktionsmetoder med innovation. Swedsnus tillhandahåller ett brett utbud av aromer och produkter för att möjliggöra för kunder att skapa egna produkter baserade på personliga preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak traditionell
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2022-01-03
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Super Dry Bergamott Arom

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.