• Billig frakt & snabb leverans
  • Över 500 produkter
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky
Swedsnus Expressarom Whisky

Swedsnus Expressarom Whisky

Swedsnus Expressarom Whisky är smaksatt med äkta skotsk rökig Whisky ifrån destilleriet Laphroaig.Nyanserad smakkombination av single malt whisky med mild rökighet, sherrytoner, aningen choklad och ceder.Räcker till ca 40 dosor. Rekommenderad dosering för Swedsnus Express Lössnus 20 dosor = ca 0,5 dl.Swedsnus Expressaromer är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet.De är avsedda för användning tillsammans med Swedsnus Express Lössnus.Smakerna kan användas som de är eller kombineras efter eget tycke.En flaska räcker till ca 40 dosor Swedsnus Express Lössnus och öppnad aromflaska kan sparas.Rekommenderad mängd Expressarom till Swedsnus Express 20 Dosor Lössnus:Mät upp ca 3,5 – 4 dl vatten. Tillsätt i ca 0,5 dl Expressarom. Blanda väl.
49,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Information om Swedsnus Expressarom Whisky

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-127464 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp arom
Format Vätska
Smak Whisky
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2020-05-23
Producent Swedsnus
(0)
Recensioner för Swedsnus Expressarom Whisky

Snusnetto förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusnetto kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusnetto ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.