• Billig frakt & snabb leverans
  • 4.6 i betyg på Trustpilot
Världens starkaste tobaksfria snus

Världens starkaste tobaksfria snus

Efterfrågan på starkt snus utan tobak fortsätter att öka. Detta har resulterat i allt fler starka produkter på marknaden. Men, vilket är egentligen det starkaste tobaksfria snuset? Vad är det egentligen som gör snus starkt? Vi har undersökt och här kan du lära dig mer om starkt vitt snus.Topp 5 lista på starkaste tobaksfria snuset

Nedan kan du se de våra starkaste produkter ur varje kategori och dessa är rangordnade utifrån nikotinhalt. I dagsläget har On! det starkaste snuset med sin produkt On! Mint Extra Strong som har en nikotinhalt på 28,6 mg/g.

Tobaksfritt snus

  1. On! Mint Extra Strong – 28,6 mg/g
  2. Skruf Super White Slim Fresh #5 – 26 mg/g
  3. LOOP Habanero Mint Slim Hyper Strong – 25 mg/g
  4. LOOP Jalapeno Lime Slim Hyper Strong – 25 mg/g
  5. VELO Freeze Slim MAX – 24 mg/g

Det starkaste tobaksfria snuset i världen

Det som sägs vara det starkaste tobaksfria snuset kommer från varumärket Supreme, som med sina nikotinpåsar innehåller 120 mg/g. Detta är dock ett varumärke produkt finns inte med i vårt sortiment av tobaksfritt snus.


Vad är starkt snus?

Ett starkt tobaksfritt snus innehåller en högre mängd nikotin än ett svagt normalstarkt snus. Det är framför allt nikotinet som avgör styrkan, men även ytterligare faktorer kan påverka hur starkt ett snus upplevs. Exempelvis din salivproduktion, vilken smak snuset har, hur högt PH-värdet är, samt hur fuktigt snuset är. Exempelvis upplevs ett högt PH-värde samt ett fuktigare snus som starkare.


Hur mycket nikotin är det i olika styrkor på snus?

Tillverkare brukar ofta använda sig av en skala om 1–4 eller 1–5 för att påvisa snusets styrka. Generellt sett brukar ett starkt eller extra starkt snus ligga på 4 eller 5 på denna skala. Vi på Snusnetto presenterar i de flesta fall mg/g av produkter, men för vissa produkter/kategorier visas mg/nikotinpåse. För att du på ett enkelt sätt ska lära dig om hur mycket nikotin som oftast kan förväntas vid olika styrkor, har vi listat några generella riktlinjer nedan.